Sayfa: [1]
  Yazdır  
Gönderen Konu: Ziyaretçiler'in Yeni Versiyonu Çekiliyor...  (Okunma Sayısı 1367 defa)
Lostris
*

Üyelik Bilgileri
« : 28.01.09, 15:34 »

ABC, bir zamanların efsane dizisi, çocukluğumun uykusuz gecelerinin sebebi "Ziyaretçiler" dizisinin yeni versiyonunu çekmeyi planlıyor. “The 4400“ün yaratıcısı Peter Scott tarafından prodüksiyonluğunu üstlenilen dizinin konusu ise 80′lilerde çekilen yapımla benzer nitelikte olacak. Dizinin pilot bölümünün çekimlerine çok kısa bir süre içinde başlanılması düşünülüyor.

Haberi www.dizidizi.net sitesinde görünce inanılmaz sevindim. O zamanların belki de tek türüydü. Diziyi geçenlerde indirmeme rağmen, hayal kırıklığına uğramaktan korktuğumdan izlememiştim. Artık yeni versiyonunu bekler ve gönül rahatlığıyla izlerim Cheesy

Unutanlar için bir kaç hatırlatma resmi :

Kaynak : dizidizi.net
« Son Düzenleme: 28.01.09, 19:27 Gönderen: One of Them » Logged

I think he wants us to pick up where he left off. You know, saving people, hunting things... The family business.
Scylla
Admin
*

Edward istemiyoruz psikolojimiz bozuluyo :D

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #1 : 28.01.09, 15:37 »

Ayy ben bile hatırlıyorum bunları hehe...Oturur izlerdim çok anlıyomuş gibi=)))

Dad wants us to pick up where he left off..Saving people, hunting things, the family business!
dean4ever
Admin
*

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #2 : 28.01.09, 21:21 »

Hangi kanalda yayınlanmıştı ki?Ben hiç hatırlamıyorum ya...

Scylla
Admin
*

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #3 : 28.01.09, 22:23 »

Bir blogdan alıntıdır...

Ziyaretçiler dediğimde, tek kanallı dönemin çocuklarının ampulleri yanmıştır hemen… TRT’nin altın çağını yaşadığı dönemlerde, iyi bilim kurgu ve uzay çağı türünün ilk örneklerindendir ziyaretçiler dizisi. ilkler güzeldir, özeldir, yadetmek gerekir düşüncesiyle yer vermek istedim. konusunu özetlemek gerekirse ki gerekir mi? bu bir gereklilik mi?  bilemedim şimdi… dünyaya inen ufolardan insanlara benzeyen uzaylılar çıkıyor. amaçları bir yudum su gibi görünsede ve başlarda uzaylılar bu yüzden sempatik gelsede sonradan kazın ayağının böyle olmadığı anlaşılıyor ve olaylar gelişiyor.

İlk örnek olmasına karşın bence oldukça kaliteli bir yapımdır. tevellütten mütevellit izlemeyenler varsa tavsiye olunur. hala temin edilebilitesi vardır.

o zamanlar her bir şeyi siyah beyaz izlediğimizden kelli diziyle ilgili bazı gerçekleri ben sonradan öğrendim. misal; uzaylıların giysileri kırmızı, kanları ise yeşilmiş. diziden hafızama kazınan en belirgin kare ise beslenme şekilleriydi. uzaylılar sanki kılçığı çıkarılmış hamsi yer gibi kuyruğundan tutup fareyi…

neysee… fazla uzatmayayım olsada yesek şey aman ne diyorum ben (dizi nasıl bozmuşsa o çocuk psikolojimi) olsa da izlesek.. izlemesek mi yoksa? :s

Ben Trt diye hatırlıyorum, yazsını verdiğim arkadaşta öyle diyor...İlk yayınlanışını bilmemde, ben tabikide çoookk sonradan yayınlandığını hatırlıyorum...

Dad wants us to pick up where he left off..Saving people, hunting things, the family business!
dean4ever
Admin
*

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #4 : 28.01.09, 22:46 »

İlk yayınlandığı zamanı bende hatırlayamam zaten de,sonradan verildiğinde falan gördüğümü hiç zannetmiyorum konu da tam benlik halbuki Cheesy

Scylla
Admin
*

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #5 : 29.01.09, 00:09 »

Valla hatıra parçaları var nette ama bildiğim kadarıyla tüm bölümler yok...
« Son Düzenleme: 29.01.09, 17:18 Gönderen: Scylla » Logged

Lostris
*

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #6 : 29.01.09, 00:51 »

Evet TRT'de yayınlanmıştı. Bende de tüm bölümleri mevcut Cheesy Hatta Türkçe altyazıları bile var. Aslında nostalji yapıp linkleri eklesek mi? Ben bir yarın el atiyim şuna Cheesy

I think he wants us to pick up where he left off. You know, saving people, hunting things... The family business.
Sayfa: [1]
  Yazdır  

Gitmek istediğiniz yer: