Sayfa: 1 ... 9 10 [11]
  Yazdır  
Gönderen Konu: Süpernatural süper sohbet:)  (Okunma Sayısı 7698 defa)
sam-and-dean
*

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #100 : 31.01.09, 22:52 »

bence de kesinlikle konuşmalıyız.son zamanlarda izlediğim en harika dizi
sam-and-dean
*

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #101 : 31.01.09, 22:55 »

ayrıca sanırım aranıza yeni bir kuma daha katıldı 'ben' .   DEAN i kimseye bırakmam
One of Them
Admin
*

4 8 15 16 23 42

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #102 : 31.01.09, 23:00 »

Hoş geldin Grin
dean4ever
Admin
*

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #103 : 31.01.09, 23:07 »

=)Hoşgeldin! Wink

Dean'i klonlasak mı ne yapsak:p

lost-heroes
winchester girls :)
Super Mod.
*

Hiyorinmaru 'beyaz-chan' :)

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #104 : 04.02.09, 00:01 »

hoşgeldin Sevimli Gülümseme sam-and-dean . çok dişli rakiplerin var haberin ola. Cheesy

dean4ever
Admin
*

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #105 : 06.02.09, 22:49 »

En son yayınlanan bölüm beklediğimden daha güzeldi,özellikle
[gizli]Bölümün sonlarına doğru Sam ve Dean arasındaki kavga.Kripke sezon finaline doğru kardeşler arasındaki ilişkinin hayranlara saç baş yolduracak yönde gelişeceğini dair birşeyler söylemişti.Sezon finaline yönelik ilk duyumlarda bunu destekler nitelikte,kesin olarak bir bilgi verilmese de olayların Sam ve Dean'i karşı karşıya getirecek bir şekilde gelişeceği belirtiliyor.Hani sadece 2 yakışıklı var diye izleniyor şeklinde yorumlara bölümdeki Shining göndermesini sunmak istiyorum thumbup:Hele de Dean'in eline baltayı alıp Sam'in üstüne yürüdüğü kısımda.Sam dediklerinin bir kısmında haklı olabilir Dean'in sızlanması hakkında falan ama ondan daha iyi bir avcı olması konusunda şüpheliyim.Her ne kadar bölümde oyuna gelen Dean olsa da,bazen yazarların sırf Sam'in ne kadar "iyi" olduğunu vurgulayabilmek için Dean'i zayıf göstermelerini sevmiyorum.Geçen bölümde olduğu gibi.Herneyse Mart ayına kadar yine ara var... [/gizli]
Bu arada
[gizli]Bobby'nin telefonlarının gösterildiği ve AD taklidi yaptığı kısım harikaydı Cheesy[/gizli]

Lostris
*

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #106 : 06.02.09, 23:21 »

Evet bölüm benim de beklediğimden daha güzeldi. Ana konudan bağımsız olduğunu düşünsem de farklı bir şekilde ana konuya bağlanmıştı...

[gizli]Bobby gerçekten müthişti Cheesy Bobby'i görmek zaten başlı başına müthişti. Özlemişiz Sevimli Gülümseme

Bu arada evet Sam'le Dean arasındaki ilişki hafiften çatırdamaya başladı sanki. Dizinin sonunda ikisi de "Aramız iyi, sorun yok" deseler de bundan böyle sürekli bir güvensizlik ve soğukluk görecekmişiz gibime geliyor...[/gizli]

I think he wants us to pick up where he left off. You know, saving people, hunting things... The family business.
Sayfa: 1 ... 9 10 [11]
  Yazdır  

Gitmek istediğiniz yer: