Anket
Soru: En sevdiğiniz dizi hangisi?
Lost - 11 (30.6%)
Supernatural - 14 (38.9%)
Prison Break - 8 (22.2%)
Smallville - 1 (2.8%)
Heroes - 0 (0%)
Grey's Anatomy - 0 (0%)
How I Met Your Mother - 0 (0%)
Two and a Half Men - 1 (2.8%)
Gossip Girl - 1 (2.8%)
Chuck - 0 (0%)
The Big Bang Theory - 0 (0%)
Terminator: The Sarah Connor Chronicles - 0 (0%)
90210 - 0 (0%)
Fringe - 0 (0%)
Diğer (Belirtiniz) - 0 (0%)
Toplam oy: 35

Sayfa: 1 ... 3 4 [5]
  Yazdır  
Gönderen Konu: Favori Diziniz?  (Okunma Sayısı 4151 defa)
dean4ever
Admin
*

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #40 : 10.02.09, 15:28 »

Scylla,Stargate nasıl baydı seni ya???

Scylla
Admin
*

Edward istemiyoruz psikolojimiz bozuluyo :D

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #41 : 10.02.09, 15:29 »

Valla ilerleyemedim içimi sıktı resmen :O
Bi de o sıralarda Spn ye başlicaktım, konusunu çok merak ediyodum fln, sabırsızlıkta yaptı, belki biraz daha izlesem güzel gelirdi ama o kadar eskiki ilk bölümler yani...

Dad wants us to pick up where he left off..Saving people, hunting things, the family business!
dean4ever
Admin
*

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #42 : 10.02.09, 15:31 »

Gerçi sen hangisini izlemiştin ki?Benim bahsettiğim Weir ve ekibinin olduğu.10 sezonluk olanı değil.

Scylla
Admin
*

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #43 : 10.02.09, 15:33 »

Ha beni, o baydı... Farlarını pek bilmiyorum, elime bölümleri geçmeden önce öyle bişeyin varlığını bilmiyodum desem(abartı olur heralde Cheesy )

Dad wants us to pick up where he left off..Saving people, hunting things, the family business!
dean4ever
Admin
*

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #44 : 10.02.09, 15:36 »

Ben o 10 sezonluk olanı trt1'de gördüm biraz izledim sıkıcı geldi,filmini izledikten sonra tekrar izledim.O zaman daha hoşuma gitti,yalnız tam o zaman trt bunu kaldırıp Atlantis'i yayınlamaya başladı ki ben Atlantis'i daha çok sevdim=)

Scylla
Admin
*

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #45 : 10.02.09, 15:39 »

Dediğim gibi farkı bilmiyorum da..Bi ara o zamna Atlantis'i denerim belki =) Bi de benim sinir bi huyum var, insanların tavsiyelerine ön yargıyla yaklaşırım, seveceksem de sevmem... O yüzden ben biraz kendim araştırıp özeniyim bari Cheesy

dean4ever
Admin
*

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #46 : 10.02.09, 15:45 »

Ehehe,bazen bana da aynısı olur.Atlantis'i bana tavsiye eden olmamıştı tesadüfen denk gelmiştim dediğim gibi.Umarım seversin o zaman,sci-fi seviyorsan sorun yok gerçi.

Scylla
Admin
*

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #47 : 10.02.09, 15:58 »

Severim severim..Hatta en çok sci-fi severim...Isınır inşallah içimde bi izlerim bakalım...

webdownload
*

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #48 : 14.02.09, 18:18 »

Evet SG-Atlantis daha güzel nede olsa yeni teknoloji ile yapılmış daha inandırıcı geliyor.

webdownload kaspersky internet security 8.0.0.506versiyonunu önerir sormak istedikleriniz olursa yardımcı olurum...
sewen_7
*

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #49 : 04.09.09, 20:25 »

yani warya olmaz böle bişey izlediğim en iyi diziyi kategoriye bile almamıısınız mecburen en sevdiğim ikinci dizi olan prison break'ı tercih ettim. 24 dizisi nasıl olmaz belkı gelmiş geçmiş en iyi dizilerden biri sasırdım wallaha ve üsüldüm nasıl o dizinin olmadıgına Cry((
Sayfa: 1 ... 3 4 [5]
  Yazdır  

Gitmek istediğiniz yer: